Aminosyror & Kreatin

11 resultat

Nutrends Aminosyror är av högsta kvalitet. Vad är aminosyror? Varje protein cellen är en samling av aminosyror. Varje aminosyra har en viktig roll att spela i kroppen. Kroppen behöver både essentiella och icke-essentiella aminosyror. Icke-essentiella aminosyror kan kroppen själv skapa i viss utsträckning medans essentiella aminosyror måste intas med födan. Så några av aminosyrorna producera kroppen själv, men i samband med stress sker detta i alltför liten utsträckning. De aminosyror som kroppen inte alls producerar kan vara svåra att få i sig i tillräcklig mängd via näringsintagen. I båda dessa fall är tillskott perfekta hjälpmedel och Nutrends aminosyror i synnerhet.


Aminosyror är nödvändig för bygga och bibehålla muskelmassa. Många professionella idrottare är noggranna med att få i sig en tillräcklig mängd aminosyror för att säkerställa bevarandet av redan existerande muskelmassa och ny muskelmassa.

Nutrend tillverkar kreatin i ett mycket brett intervall med stor variation. Skillnaderna mellan produkterna ligger, framför allt i deras absorption, men också i innehållet. Kreatin är en naturlig syra, som förekommer i den mänskliga kroppen. Kreatin är tillverkas i njuren och levern och innehåller arginin, glycin och metionin. Kreatin är en viktig och betydande faktor i vid omedelbar energi och kraftproduktion. Av denna anledning är kreatin otroligt populär och ett av de mest undersökta näringstillskott någonsin. Det har visat sig öka träningens förmågan, förbättra den explosiva styrkan och förbättra hållbarheten i muskelvävnaden.
Sortera:

har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)