Olimp Nutrition

13 resultat

Olimp Laboratories grundades 1990. Affärsidén har sedan dess varit att leverera högkvalitativa kosttillskott för att stödja människors vardag, och hjälpa dem att förvandla sin fysik och förbättra prestandan i sin sport. Huvudfokus har alltid varit att utveckla fler effektiva produkter av hög kvalitet, och därmed göra sina kunder ännu nöjdare. 

Med nästan 30 års erfarenet har Olimp varit framgångsrikt på flera marknader som ställer höga krav på kvalitet, såsom Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike samt de skandinaviska länderna. Tack vare ständig forskning och för att säkerställa hög kvalitet på produkterna, har de överlevt tidens gång.

Moderna laboratorier och investeringar i produktutveckling har bidragit till att skapa dessa unika och högkvalitativa kosttillskott. Olimp har även haft nära samarbete med några av världens största expertorganisationer och forkningsinstitut inom kost och näring för idrottare. Av alla dessa skäl har Olimp förtränat sin status som tillverkare av produkter av farmakologisk kvalitet.

Olimp produktfamilj innehåller ett brett spektrum av produkter, såsom vassleproteinpulver, aminosyror och kreatin, men även andra avancerade och mer sofistikerade och specialiserade produkter. Deras produkter är av hög kvalitet som passar de mest krävande idrottarna, för vilka många andra produkter och varumärken inte håller måttet.

Sortera:

Products