Kost & Viktminskning

39 resultat

I listan nedan hittar du produkter som hjälper dig om du vill gå ner i vikt. Oavsett om du vill droppa några sista kilon för att få synliga magrutor eller göra en hel livsstilsförändring finns vi här för dig. Vi har plockat ut produkter som garanterat hjälper dig på vägen mot din målvikt. 

Proteinpulver är ett utmärkt tillskott om du vill få i dig mer protein, utan att äta för mycket mat. Det är även mättande och kan därför hjälpa dig att avstå från onyttighteter.

BCAA och EAA är båda bra att dricka under träningspass när du går på en kalorisnål diet. Dessa aminosyror kan tas upp direkt av blodet och förhindrar därför att dina muskler bryts ner och används som energikälla när du tränar på tom mage. Dessa kan även drickas istället för läsk som ett nyttigare alternativ till fredagsmyset.

Fettförbrännare innehåller koffein som höjer din energinivå, såväl som grönt te-extrakt, kryddor och vitaminer, som bevisats vara effektiva för att öka kroppens naturliga fettförbränning. Dessa leder inte till viktnedgång om du äter stora mängder onyttig mat, men kan ge en extra knuff på vägen vid sidan om en varierad, hälsosam kost. 

Sortera:

Products