Om oss

Mass (Mass.fi, Massfi.se, Massfi.com) finns för att vi vill ge dig marknadens bästa produkter till lägsta möjliga pris. Företagets grundare, Robert Walker, har branscherfarenhet från både Europa och USA och bolaget har genom åren arbetat med flera av världens största tillverkare av kosttillskott (Twinlab, EAS, MET-Rx, GNC och World Wide Sport Nutrition). Mass är sedan 2014 en del av den prisbelönta e-handelskoncernen The Hut Group (www.thehutgroup.com).

Mass samarbetar med ett antal ledande importörer i Finland och Sverige. Vårt mål är att erbjuda er konsumenter marknadens senaste, mest kvalitativa och effektivaste produkter för idrottare, till lägsta möjliga pris.

Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya kvalitetsprodukter, så håll alltid utkik på hemsidan. Scrolla ner för att läsa mer om vårt företags mission, vision och värderingar.

MÅL
Vårt mål är att göra våra kunder lyckligare, friskare och starkare. Vad träning innebär är väldigt individuellt och vi har alla olika syften och mål som vi vill uppnå med träningen. Kanske vill du tävla i fysiska grenar, eller kanske tränar du på gym eller utövar en sport på hobbynivå. Oavsett vad ditt syfte och mål är med just din träning, finns vi här för att erbjuda de perfekta tillskotten för framgång och prestation.


VÅRA VÄRDERINGAR

  1. Kunden är viktigast. Vårt mål är att göra våra kunder nöjda. Vi vill erbjuda våra kunder en komplett och smidig shoppingupplevelse. Lätthet, snabbhet och pålitlighet är vad vårt företag bygger på. Vi finns till hjälp för alla kunder som har frågor om våra produkter. Därför är även direkt kundkontakt och kundservice viktigt för oss. 
  2. Prislöfte: Vi anser att alla ska ha råd med kosttillskott. För att möjliggöra detta lovar vi att priset på våra varor är Sveriges mest överkomliga. 
  3. Kvalitetslöfte: Du kan vara säker på att våra produkter alltid håller kvalitet. Om en produkt är skadad eller inte motsvarar HACCP/GMP-standard åtgärdar vi detta snabbast möjligt. 
  4. Leveransgaranti: När du lagt din beställning tar det 3-5 arbetsdagar innan du kan hämta ditt paket på posten. 
  5. Anpassningsförmåga: Människor tränar av olika skäl och inom olika sorters träning. Vi utvecklar ständigt vår kunskap och vårt sortiment för att anpassa oss till utvecklingen inom träning.Vi vill kunna vara till hjälp på vägen; för alla mål och inom alla discipliner.
  6. Respekt för individer: Vi respekterar våra anställda oavsett status, etnicitet och sexuell läggning. För oss är varje anställd viktig och värdefull. Alla medarbetare bidrar till vår kompetens och är anledningen till att vi är ett så innovativt och dynamiskt företag. 
  7. Corporate Responsibility: Vi tror inte på att man behöver vara brutal för att lyckas som företag. Vi har personlig kännedom om företagen och produkterna som säljs på vår hemsida, vilket innebär att vi är medvetna om företagens värderingar och praxis. Vi lovar att vi inte säljer produkter vars tillverkningsprocess ignorerar enskilda personers eller företags rättigheter. 

För att komma i kontakt med oss, klicka på kontakta oss längst ner

Vänliga hälsningar,


Mass Nutrition Sverige


Kontakt

E-post: contact@massfi.se

Kontaktadress: The Hut.com Ltd, Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Northwich, CW9 7RA, Storbritannien.