Bli Mass-återförsäljare

•    Utmärkta marginaler
•    Billiga försäljningspriser
•    Inga mellanhänder
•    Snabb leverans
•    Kvalitetsvinnare
•    Marknadsföringsstöd
•    Högkvalitativ kundservice


Mass har i manga år varit en av Finlands mest populära kosttillskottstillverkare. Mass är ett starkt varumärke som säljer sig självt. Intäkterna för dig som återförsäljare förblir konstanta så länge som hyllorna fylls på. 


Våra produkter tillverkas i stora mängder vilket är anledningen till att vi kan erbjuda produkter till Sveriges bästa pris. Vi tillverka tusentals kilo med kosttillskott i stora fabriker dygnet runt och resultatet av detta är en låg kostnad, med hög kvalitet. Det produkter som inte tillverkas direkt av oss kommer från våra återförsäljare, utan mellanhänder. Dessa dealer ger oss också bra marginaler och gör att försäljningspriset även för dessa produkter ligger kvar på samma låga nivå!


Mass favoritprodukter, Mass Recovery och Mass Whey, har ökat under åren och är nu inte enbart legendariska bland kroppsbyggare och fitness utövare utan även bland andra sportutövare. Mass är prisbelönt för sin utmärkta kvalitet och smak. Vår kunder återvänder inte till andra produkter – Mass är godast, har högst kvalitet och är billigast.

Vi levererar alla produkter direkt från vårt lager i Finland till alla delar av Sverige och Finland. Itella tar hand om transport och förpackning så att leveranstryggheten och hastigheten är förstklassig.
Mass kundtjänst betjänar kunder i alla frågor. Du kan nå vår kundtjänst via telefon eller e-post, båda vad gäller orders eller produktproblem. I vårt Mass team finns också näringsexperter och dietister, så vad frågan än gäller kan du alltid hitta svaret hos oss. 


Mass återförsäljare är 100% Mass stödda vid alla tidpunkter och i alla frågor. Färdigt marknadsföringsmaterial finns till promotorer och idrottare, så allt marknadsstöd och hjälp finns tillgängligt. Mass är en del av The Hut Group och inom gruppen finns ledande kunskap och expertis tillgängligt på alla tänkbara områden. Hjälp och stöd i alla aspekter av distributionen är tillgänglig ett telefonsamtal eller e-mail bort.

Vid frågor, kontakt via e-post jonathan.naish@thehutgroup.com