Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Grenade Defend

SEK 290.0

Ord. pris: 322 kr

290 kr

Spara upp till 32 kr

Slutsåld

Grenade Defens är en blandning av katabola och anti-katabola aminosyror som vår kropp behöver. Det är en välsmakande och verkligt effektiv aminosyrablandning. Den är lämplig att intas som en pre-workout, men även i kombination med en proteindrinken efter träning för bästa möjliga återhämtning.

Efter ett tufft träningspass med tunga vikter måste du förhindra katabolism, med alla medel. Du måste säkerställas att muskelvävnaden har tillgång till alla aminosyrorna. Det kontrolleras lämpligast genom att ta aminosyrorna regelbundet!

Grenade Defend aminosyrablandning innehåller en stor dos av leucin, som hjälper till att sätta igång muskelaktiviteten. Produkten innehåller en RIF Astragin®-produkt, vilket är en patenterad kombination av Astragalusta och Panax notoginseng. Denna kombination/blandning främjar optimal absorption av innehållet. Grenade Defens förbättrar även blodcirkulationen och dessutom är Alpha liponsyra en produkt som har visat sig ha en positiv effekt på insulinproduktionen i kroppen. Ingrediensen glutaminpeptider stödjer återhämtningen efter träning.

Fördelar
  • Förhindrar nedbrytning av muskelvävnad
  • Maximera din återhämtning
  • Stöttar i tillväxten av muskelmassa och ökar styrka

Blanda 2 doseringsmått pulver med 240 ml vatten. Blanda väl och drinck antingen strax före träning och/eller efter träningspasset.

Se näringsvärden och koncentrationer i tabellen.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.