Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Grenade L-Glutamine

SEK 174.0
från 174 kr

Spara upp till 19 kr

Slutsåld

Grenade L-Glutamine består utav 100% effektiv och ren L-glutamin och är en vanligt förekommande aminosyra i kroppen. Finns i stor utsträckning i skelettmuskler och i muskelvävnad. Stora påfrestningar kan resultera i att L-glutaminet i kroppen minskar dramatiskt, upp till 50%. Av denna anledning är L-glutamin en viktig aminosyra för människor som utövar sport eller tränar.

Grenade L-Glutamine är inte bara mycket viktigt för att stödja din träning och återhämtning utan har också visat sig främja muskeltillväxt, utförandet under träning och återhämtningen efter träning. L-glutamin måste finnas i muskelvävnaden för att minimera nedbrytningen och för att främja proteinmetabolismen. L-glutamin har också en förebyggande effekt mot katabolism och stödjer alltså upprätthållande och ökning av muskelmassan.

Immunförsvaret försämras under ett hårt träningspass och därför kan konsumtion av L-glutamin efter träning hjälpa immunförsvaret att snabbt återgå till sin normal funktion.

Fördelar
  • 100% ren L-glutamin
  • En naturlig aminosyra
  • Maximerad mängd glutamin

Dagar av träning: Ta en skopa (5 g), och blanda med 250 ml vatten 30 minuter innan träning. Ta den andra dosen omedelbart efter träning, och den sista strax före sänggåendet.

Träningsfria dagar: Ta en dos och blanda med 250 ml vatten på morgonen. Den andra och tredje dosen tar du innan du går till sängs.

100% ren L-glutamin.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.