Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Grenade Muscle Machine Mass

SEK 307.0
från 307 kr

Spara upp till 102 kr

Slutsåld

Grenade Muscle Machine Mass bidrar till att öka muskelmassan. Allt du behöver och lite till, kommer i ett och samma paket. Blandning av aminosyror och andra proteinkällor, samt en Lean-blandning för att främja ämnesomsättningen och fettförbränningen. Bränn fett och öka muskelmassan samtidigt!

SAMMANSÄTTNING

Kaloriinnehållet är något mindre än 1000 kcal per portion, 54g protein, 157g kolhydrater och 15 g fett! Fiberinnehåll på 3,1 g och bara 0,29 g salt. Produktern med inslag av choklad innehåller 989kcal, 984kcal av energi för produkter med inslag av jordgubbar.

MUSCLE MACHINE EFFEKT

Muscle Machine är en helt unik och avancerad Gainer. Vad som gör den så unik är dess blandning för att stödja en ökning av muskelmassa och öka fettförbränning samt ämnesomsättning.

Gain -blandningen sammanför de olika aminosyror; BCAA stödjer upprätthållandet av muskelmassa, HMB stödjer muskeltillväxt , glutamin (peptider) stödjer återhämtningen och ökningen i muskelmassa.

MUSCLE MACHINE PROTEIN & KOLHYDRATER

ModcarbTM -kolhydratföreningen med fem olika kolhydrater; havre, quinoa, amarant, vete och hirs. Med Trim® teknik förbättras konsistens och smak av pulvret.

Proteinkällor; vassleproteinkoncentrat , isolerat vassle och mjölkprotein .

VIKTÖKNING

Produkten är ett utmärkt val för ökning av massa. Stöder effektiv återhämtning och muskeltillväxt samtidigt som den håller nere aptiten och påskyndar ämnesomsättningen och fettförbränningen. Öka muskelmassan på ett mer hälsosamt sätt!

Fördelar
  • dussintals aktiva ingredienser tillsammans
  • många proteinkällor i en produkt
  • en speciell blandning av kolhydrater
  • nästan 1000kcal per dos

Ta en dos (två hela doseringsåtgärder) Mucle Machine Lean 300-400ml med kallt vatten eller mjölk. Rör om ordentligt och drick. För dem som vill ha en speciell lättdryck rekommenderar vi att du blandar med vatten.

Avnjut tillsammans med en balanserad och hälsosam kost. Förvaras torrt och svalt och åtskilt små barn.

Överstig ej 8 doser (500g) daglig mängd.

Maltodextrin, protein blandning (vassleproteinkoncentrat (mjölk), mjölkproteinkoncentrat , vassleproteinisolat (mjölk), kakaopulver , medellånga kedjor av triglyceridpulver (palmkärnolja , RSPO certifierad), isomaltulos, vaxartad majsstärkelse, kokosnötpulver, tapioka -stärkelse, utfällningsmedel (palmolja , mjölkprotein ), smakämnen , glutamin, peptider (vete), sötningsmedel: sukralos, emulgeringsmedel, sojalecitin. Allergiframkallande ingredienser anges i fetstil. Produkten har behandlas i en anläggning som också behandlar nötter, ägg, fisk och blötdjur. Lämplig för vegetarianer.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.