Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Beta Alanine

  • Vegetarisk
  • Vegansk
SEK 213.0
från 213 kr

Slutsåld

Mass Beta-Alanin är av hög kvalitet men trots det en billig beta-alanin-produkt i pulverform. Alanin är ett populärt tillskott i form av pre-workout för intensiv träning! Absorberas snabbt och aktiveras omedelbart! Förbättrar styrka och uthållighet!

BETA-ALNIN

Beta-alanin har länge varit populärt för uthållighetsutövare. Nu har beta-alanin även blivit populär för andra täningsformer, till exempel där det är önskvärt att förbättra uthålligheten, prestanda, och förbättra syreupptagningen .

FÖRDELAR MED BETA-ALNIN

Beta-alanin karnosinsoja lyfter kroppen, vilket förbättrar uthålligheten. Beta-alanin är också känd för att ge mer styrka, intensitet till träningen och kan förbättra syreupptagningsförmågan vilket bidrar till en effektivare träning .

Den förhindrar också muskeltrötthet och ger krafter för de sista upprepningarna. Beta-alanin har också visat sig sakta ner alstringen av mjölksyra.

KVALITET

Mass-seriens produkter håller alltid toppkvalitet. Produkterna är ett resultat av flera års utveckling av produkterna och en rad produkter har fått priser och utmärkelser för deras smak och kvalitet.

Fördelar
  • 100 % beta-alanin
  • en stor behållare, 333 portioner
  • Styrka och uthållighet ökar

Rör ned en skopa (3 g) pulver i 200-300 ml vatten eller juice. Drick 15 minuter innan träningspasset.

FÖRVARING
Förvaras torrt och svalt.

OBS!
Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, har en diagnostiserad sjukdom eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar kosttillskott

Beta-alnin

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.