har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Mass Caffeine Plus

Mass Caffeine Plus

SEK 89.0

89 kr

Slutsåld

 • Produktinformation

  MASS PLUS Caffeine är en produkt innehållade en hög halt av koffein. Är gjord för dem som själva vill reglera mängden koffein som konsumeras, eller som vill separera koffeinet från andra kosttillskott.

  MASS PLUS CAFFEINE

  Mass har utvecklat en produkt av naturliga ämnen som innehåller koffein. Koffein är naturligt förekommande i många bönor, blad och frukter. De mest kända källorna av koffein inkluderar kaffebönor och teblad.

  FÖRDELAR MED KOFFEIN

  MASS PLUS Caffeine innehåller rikligt med koffein vilket har en stimulerande effekt på det centrala nervsystemet. Koffein har visat sig förbättra koncentration, fokus och är också uppfriskande och stimulerande. Det finns också studier som tyder på att koffein hjälper betydligt vid fettförbränning.

  KOFFEIN

  Rekommenderat intag är cirka 200 mg (en tablett) 45-60 minuter innan träning. Eftersom koffein stimulerar det centrala nervsystemet, och det har en stimulerande effekt, bör inte koffein konsumeras innan du somnar.

  OBS! Se till att du följer doseringsanvisningarna på förpackningen. Överdrivet intag av koffein ge oönskade biverkningar.

  Fördelar
  • Främjar viktminskning
  • Det kan öka dina energinivåer
  • Kraftfull blandning
 • Användning

  Ta tablett 1-2 gånger per dag.

  Lämplig för vegetarianer.

  VARNING
  Hög koffeinhalt. Rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor. Innehåller 200 mg koffein per portion. Överstig inte den rekommenderade dagliga dosen.

  LAGRING
  Förvaras på en torr och sval plats, inte i direkt solljus på en skyddad plats utom räckhåll för barn.

 • Ingredienser

  Förtjockningsmedel (kalciumkarbonat , mikrokrystallisoitu cellulosa), koffein, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), glans agent (hydroxipropyl-metyli-cellulosa, glycerol).

  Tillverkad in en anläggning som bearbetar mjölk, soja, ägg, gluten och produkter som tillverkar dem.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.