Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Caffeine Plus

SEK 89.0

89 kr

Slutsåld

MASS PLUS Caffeine är en produkt innehållade en hög halt av koffein. Är gjord för dem som själva vill reglera mängden koffein som konsumeras, eller som vill separera koffeinet från andra kosttillskott.

MASS PLUS CAFFEINE

Mass har utvecklat en produkt av naturliga ämnen som innehåller koffein. Koffein är naturligt förekommande i många bönor, blad och frukter. De mest kända källorna av koffein inkluderar kaffebönor och teblad.

FÖRDELAR MED KOFFEIN

MASS PLUS Caffeine innehåller rikligt med koffein vilket har en stimulerande effekt på det centrala nervsystemet. Koffein har visat sig förbättra koncentration, fokus och är också uppfriskande och stimulerande. Det finns också studier som tyder på att koffein hjälper betydligt vid fettförbränning.

KOFFEIN

Rekommenderat intag är cirka 200 mg (en tablett) 45-60 minuter innan träning. Eftersom koffein stimulerar det centrala nervsystemet, och det har en stimulerande effekt, bör inte koffein konsumeras innan du somnar.

OBS! Se till att du följer doseringsanvisningarna på förpackningen. Överdrivet intag av koffein ge oönskade biverkningar.

Fördelar
  • Främjar viktminskning
  • Det kan öka dina energinivåer
  • Kraftfull blandning

Ta tablett 1-2 gånger per dag.

Lämplig för vegetarianer.

VARNING
Hög koffeinhalt. Rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor. Innehåller 200 mg koffein per portion. Överstig inte den rekommenderade dagliga dosen.

LAGRING
Förvaras på en torr och sval plats, inte i direkt solljus på en skyddad plats utom räckhåll för barn.

Förtjockningsmedel (kalciumkarbonat , mikrokrystallisoitu cellulosa), koffein, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), glans agent (hydroxipropyl-metyli-cellulosa, glycerol).

Tillverkad in en anläggning som bearbetar mjölk, soja, ägg, gluten och produkter som tillverkar dem.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.