Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Creapure Creatine

  • Vegetarisk
  • Vegansk
SEK 81.0
från 81 kr

Spara upp till 23 kr

Slutsåld

MASS CREATINE MONOHYDRATE

Mass egen nyhet, ett monohydrat-kreatin i pulverform. Ett verkligt effektivt kreatin till alla målinriktade idrottare som vill förbättra prestanda, styrka, snabbhet och explosivitet samt att öka andelen muskelmassa i kroppen.

KREATIN

Kreatin finns i flera olika former och kreatin monohydrat är en av de mest populära.

MASS CREATINE MONOHYDRATE Kreatin är idealisk för olika sporter. Allt från kroppsbyggare, snabba löpare och cyklister till CrossFit-entusiaster.

Utmärkt för dem som vill öka styrka, kraft, snabbhet och tillväxt. Kreatin har visat sig förbättra den övergripande återhämtningstiden och återhämtning mellan intensiva träningspass.

Kreatin hjälper kroppen med ATP-produktionen. ATP är en kemikalie som krävs för effektiv muskelkontraktion. Högre ATP-nivåer kan leda till högre styrke- och effektnivåer samt bättre uthållighet.

FÖRDELAR MED KREATIN

Kreatin är idealisk för olika sporter som Bodybuilding, kortdistanslöpare och uthållighetsidrottare. Den största fördelen med kreatin är för dem som vill förbättra styrka, uthållighet och muskelstorlek. Kreatin är också känt för att främja och påskynda tillväxt av muskelmassa.

Kreatin har bevisats fungera i hundratals studier för att förbättra styrka, uthållighet och muskelstorlek.

I allmänhet rekommenderas kreatin att konsumeras inte bara inför ett träningspass, utan även omedelbart efter träning blandat med vassleprotein och kolhydrater. Konsumtion i en återhämtningsdryck gör så att kreatinet absorberas snabbare och vilket ger en bättre och snabbare återhämtning.

Fördelar
  • Snabbt absorberande protein
  • Förbättra din prestanda
  • Öka styrka och kraft
  • Främjar muskeltillväxt

Tillsätt 5 g av pulvret i vatten, rör om och drick omedelbart. 1-2 portioner dagligen och drick helst före och efter varje träning. Efter 8 veckors kontinuerlig användning ta 1 veckas uppehåll från intag av produkten

Kreatin (Creapure®) (100%).

Tillverkad i en anläggning som bearbetar mjölk, soja, ägg och gluten, och produkter som innehåller dem.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.