Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Creatine

SEK 280.0

280 kr

Slutsåld

MASS CREATINE

MASS egen nyhet. Ett verkligt effektivt kreatin till alla målinriktade idrottare som vill förbättra prestanda, styrka, snabbhet och explosivitet samt öka andelen muskelmassa i kroppen.

KREATIN

Kreatin finns i flera olika former och kreatin monohydrat är en av de mest populära.

MASS CREATINE är idealisk för olika sporter, allt från kroppsbyggare, snabba löpare och cyklister till CrossFit-entusiaster.

Det är utmärkt för dem som vill öka styrka, kraft, snabbhet och tillväxt. Kreatin har visat sig förbättra den övergripande återhämtningstiden och återhämtning mellan intensiva träningspass.

Kreatin hjälper kroppen med ATP-produktionen och ATP är en kemikalie som krävs för effektiv muskelkontraktion. Högre ATP-nivåer kan leda till högre styrke- och effektnivåer samt bättre uthållighet.

FÖRDELAR MED KREATIN

Kreatin är idealisk för olika sporter som bodybuilding, kortdistanslöpning och uthållighetsidrott. Den största fördelen med kreatin är för dem som vill förbättra styrka, uthållighet och muskelstorlek. Kreatin är känd för att främja och påskynda tillväxt av muskelmassa och kroppsbyggnad.

Kreatin har bevisats fungera i hundratals studier för att förbättra styrka, uthållighet och muskelstorlek. Kreatin förbättra den totala återhämtningstiden och tiden för återhämtning mellan intensiva träningspass.

I allmänhet rekommenderas kreatin att konsumeras inte bara inför ett träningspass, utan även omedelbart efter träning blandat med vassleprotein och kolhydrater. Konsumtion i en återhämtningsdryck gör så att kreatinet absorberas snabbare och vilket ger en bättre och snabbare återhämtning.

Fördelar
  • Kreatinet absorberas snabbt, 6g / dos!
  • Förbättrar din prestanda
  • Öka styrka och kraft
  • Främjar muskeltillväxt

6 tabletter per dag.

Kreatin, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, stearinsyra , kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerin, karnaubavax).

OBS. ALLERGI
Tillverkad i en anläggning där behandlad mjölk, soja, gluten och skaldjur.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.