Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Malto

SEK 103.0
från 103 kr

Slutsåld

Mass Malto är ett rent maltodextrin-pulver av hög kvalitet som kommer att höja energihalten i drycken. Maltodextrin är en av de mest populära kosttillskotten och samtidigt en av de äldsta sportdryckerna . Maltodextrin är rik på kolhydrater som gör att energilager ersätts omgående. Maltodextrinets kolhydrater absorberas snabbt vilket ger energi snabbt. Mer styrka och kraft under tuff träning!

MALTO - KVALITET & TILLVERKNING

Maltodextrin är en polysackarid av stärkelse med ett DE-värde av 18. Malto är ett vitt pulver med neutral smak/smaklös. Pulvret blandas med valfri vätska.

MALTO - ANVÄNDNING

Mass Malto är ett kosttillskott för att förbättra återhämtning eller för att höja prestationen. Det absorberas snabbt tack vare den snabba metabolismen av kolhydrater, vilket gör Mass Malto till en utmärkt återhämtningsprodukt. Du kan enkelt blanda ned den önskade mängden kolhydrater i en recovery drink, och på sätt reglera energi-och kaloriintag.

Malto är lämplig för direkt konsumtion tillsammans med protein eller med andra näringstillskottspreparat. Oslagbart pris-kvalitet-förhållande.

Fördelar
  • 100% maltodextrin
  • Absorberas snabbt och blandas omedelbart
  • Finns i 5 kg-påse
  • Prestandaförbättring
  • Återhämtning

Rör ned en skopa (40 g) av pulvret i 100-150 ml vatten. Drick före och efter träningen.

Recovery drink: Mixa Massa Malto och Mass Vassle med varandra (Du kan också blanda med Massa Creatine, Mass Glutamine och/eller Mass Leucin).

FÖRVARING

Förvaras torrt och svalt.

OBS.

Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, har en diagnostiserad sjukdom eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar något kostillskott.

Maltodextrin-pulver.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.