Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Omega 3

SEK 112.0

112 kr

Slutsåld

MASS OMEGA 3 är en högkvalitativ och prisvärd omega-3. Produkten är lämplig för både vardaglig träning och mer intensiv och tung träning. Ett enkelt sätt att ta till sig bra fettsyror.

OMEGA 3 –FETTSYROR

Omega 3 –fettsyror är en del i en serie av essentiella fettsyror. Essentiella fettsyror som erhålls från mat eftersom kroppen inte kan producera dem i tillräckliga mängder själv.

FÖRDELAR MED OMEGA 3

Omega 3 är en essentiell fettsyra (EFA), som är bra för hjärtat och förbättrar blodcirkulationen. Detta är en mycket kraftfull kapsel och är ett enkelt sätt att få i sig bra fettsyror.

Omega-3-fettsyrorna som finns i fiskolja DHA (dokosahexaensyra) och EPA (eikosapentaensyra) är otroligt viktiga. Kroppen kan dock inte alltid producera tillräckliga mängder av dem själv.

Behovet av fettsyror ökar med mängden träning. Fiskolja är en utmärkt anti-inflammatoriska fettsyra som kan vara användbar för aktiva personer, vars kroppar är under hög fysisk ansträngning. Innehåller omega 3 eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). EPA och DHA är båda långkedjiga fettsyror med ett antal hälsofördelar: hjälper hjärna, ögon och hjärta.

EPA och DHA kan även bidra till träningen och återhämtningen. Vissa studier har visat att essentiella fettsyror hjälper till att bevara muskelns glykogenlager och ger en ökad användning av fettreserver för energiproduktion.

De ovan nämnda effekterna kan erhållas med ett dagligt intag av 250 mg av EPA och DHA. Omega 3 kapslar innehåller 360 mg EPA och 240 mg DHA per dos.

Fördelar
  • Kraftfullt och prisvärt omega-3-preparat
  • 18% EPA –fettsyra
  • 12% DHA -fettsyra

En kapsel tre gånger om dagen. Rekommenderas att tas i samband med måltid.

FÖRVARING
Förvara på en sval och torr plats. Förvaras utom räckhåll för barn.

OBS.
Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Om du är gravid, ammar eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar kosttillskott. Torkmedlet i förpackningspåsen är inte ätbart.

Fiskolja , kapselskal (gelatin, glycerin, vatten).

Allergiframkallande ingredienser i fetstil.

Kundrecensioner

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Kundrecensioner)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Prisvärt omega 3

Rekommenderar omega 3 för alla och den här är prisvärd. Bra mängd EPA och DHA för pengarna

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk