• Vegetarisk

  Vegetarisk

Mass Protein Blend

Smak
Mängd
Var: 481 kr 217 kr Spara upp till 264 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Kanske gillar du även:

Produktöversikt

Mass Protein Blend är ett nytt protein och är en mer avancerad version av den populära Mass Whey-vassleprotein. Whey Mass är en favorit och testvinnare, den obestridda Whey Protein-kungen, nu som förbättrad version!

Produkten är byggd för muskelbyggare och professionella idrottare. Fördelarna kommer med det breda spektrumet av ingredienser.

MASS WHEY OCH PROTEIN BLEND

Produkten är tänkt för idrottare som kräver lite mer vassle än andra. Mer valuta för pengarna om du vill ha en kraftfull vassleprodukt! Aminosyror och matsmältningsenzymer finns i vassleproteinet.

Du behöver inte längre köpa en mängd olika produkter. Detta är en mångsidig produkt med en tillräcklig mängd av protein, aminosyror och matsmältningsenzymer för att påskynda absorptionen och öka dess effekter.

Mass Protein Blend innehåller olika proteiner som absorberas i en något olika hastighet och således säkras proteinintaget under en längre tidsperiod.

MASS PROTEIN BLEND SAMMANSÄTTNING

Tre proteinkällor:

 • Vassleproteinkoncentrat
 • Vassleproteinisolat
 • Sojaprotein

Mass Protein Blend är ett proteinpulver som kombinerar vasslekoncentrat , vassleproteinisolat och sojaprotein. Många fördelar ges med tre olika proteiner i en enda produkt! Produktens BCAA Aminosyror bidrar till att upprätthålla muskelmassa och bygga nya muskler, samt skapa matsmältningsenzymer för att öka upptaget av näringsämnen.

Tillägg i produkten:

 • Aaminosyror
 • Matsmältningsenzymer

ANVÄNDNING

Proteinpreparat i pulverform eller i form av bar, är det enklaste sättet att systematiska förbättra ditt träningsresultat. Bara träning räcker oftast inte utan adekvat intag av näringsämnen är viktigt för att uppnå önskat resultat

Protein är ett av de viktigaste näringsämnena om syftet är att gå ner i vikt, bevara muskelmassa, eller bygga muskler. Muskelvävnad och muskler behöver protein för att utvecklas och av denna anledning är protein huvudbyggstenen i muskler. För lite proteinintag eller mat kan orsaka att våra kroppar hamnar i katabolt tillstånd, vilket betyder att den bryts ned.

ANVÄNDNING OCH TIMING

Mass Protein Blend ger dig tillräcklig mängd protein. Du kan blanda ett av de smakrika pulvrena med vatten, juice, mjölk eller yoghurt. Proteinpulver kan också användas vid bakning! Mass Protein Blend är resistent mot värme och kan alltså användas som ett hälsosamt alternativ vid matlagning och bakning.

Ät många måltider under dagen som innehåller både protein, kolhydrater och bra fetter. Om du har ont om tid och inte hinner äta, kan en proteindryck eller proteinbar vara ett bekvämt sätt att stå sig till nästa måltid och samtidigt ge dig all den protein du behöver!

Godkänd av EU närings- och hälsomyndigheter

Protein främjar muskeltillväxten
Protein främjar bevarandet av muskelmassa
Protein främjar upprätthållandet skelett.

Fördelar

 • 3 proteiner
 • Finns i 2 kg och 5 kg-påsar
 • En förbättrad version av Mass Whey
 • BCAA aminosyror
 • Matsmältningsenzymer

Näringsinnehåll

Pineapple

Per 100 g
Energy 1506kj/355kcal
Fat 2.9g
varav Saturates 1.9g
Kolhydrater2.9g
varav socker2.2g
Protein 79.2g
Salt 0.8g

Per 25g
Energy 377kg/89 kcal
Fett 0.5g
Varav Saturates 0.5g
Kolhydrater 0.7g
varav socker 0.6g
Protein 19.8g
Salt 0.2g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.0

4.0

(1 Kundrecension)

 • 5    0
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Mass Protein Blend

Sammanlagt:

4

Prisvärt proteinpulver som ger en armmuskler innan den ens konsumerats. Man får ruska ganska mycket för att den ska blanda sig i vätska (testat vatten och mjölk) och det blir ofta klumpar kvar. Det fungerar dock mycket bättre om man först skakar den och sedan låter den stå några minuter vilket brukar lösa upp klumparna. Vaniljsmaken var inte något för mig, den smakar typ inget.

Tue Aug 15 14:34:25 BST 2017 av Rickard

Var denna recension användbar för dig?

Mass Protein Blend

Välj bild

Mass Protein Blend