Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Super Gainer Protein

SEK 389.0
från 389 kr

Slutsåld

Varför använda Mass Super Gainer?

Om du vill öka i muskelmassa, bör du inta fler kalorier än du bränner dagligen, utöver regelbunden träning. Mass Super Gainer innehåller snabbt absorberande kolhydrater och protein av hög kvalitet, för att på ett kostnadseffektivt sätt hjälpa dig att öka i vikt genom ett kaloriöverskott. Nu med tillsatt havre och mindre socker för en renare källa av kolhydrater.

Vem gynnas av att ta viktökningsprotein?

Mass Super Gainer post-workout kan bidra till viktökning och muskelökning när det kombineras med styrketräning och en kost med kaloriöverskott. Den som endast vill öka proteinintaget rekommenderas istället ta Mass Whey.

Fördelar
  • Vassleprotein av hög kvalitet
  • Blandning av tre kolhydrater (dextros, maltodextrin, vaxartad majsstärkelse)
  • Formulerad för viktökning och återhämtning
  • Finns i förpackningar på 4 kg

Blanda tre doser (120 g) av pulver med 350-500 ml kallt vatten eller mjölk. Drick 1-2 portioner om dagen, helst direkt efter träningen och/eller mellan måltiderna. Dosjustering kan också halveras !;

FÖRVARING

Förvaras torrt och svalt.

Vanilj: Dextros (37%), maltodextrin (29%), vassleproteinkoncentrat (Mjölk) (25%), Vanilla smakämnen (Natural Arom, sötningsmedel (Sukralos)), majsstärkelse, emulgeringsmedel (Sojalecitin)

 

*Näringsinnehållet gäller för banansmak. Andra smaker näringsinnehåll kan variera något.

Kundrecensioner

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Kundrecensioner)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Rekommenderad

Brukar ofta blanda gainer och vanligt vassle för att få en återhämtningsshake även om jag inte bulkar särskilt hårt, eller bara köra gainer om jag försöker lägga på muskler. Chokladmint är riktigt najs!

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

Kanske min nya favorit

Brukar köra på 1 1/2 portion eftersom jag tränat ganska länge och hårt, och har svårt att lägga på muskelmassa nu. Tycker att den är precis lika bra som typ mutant mass eller liknande

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk