• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Vegan

    Vegan

Mass Taurine Powder

Smak
Mängd

Vad blir din rabatt? Upptäck den genom att använda koden MYSTERY i kassan.

Du kan spara upp till 30% EXTRA
Kod: MYSTERY

Vad blir din rabatt? Upptäck den genom att använda koden MYSTERY i kassan.

Du kan spara upp till 30% EXTRA
Kod: MYSTERY
Var: 168 kr 143 kr Spara upp till 25 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

OBS! Förpackningen kan se annorlunda ut från och med 2016/01/01.

Mass Taurin Powder är ett högkvalitativt pulver på taurin. Säkerställ tillräcklig intag av taurin och se till att träningen ger maximal utdelning!

TAURIN

Taurin är en av de viktiga aminosyror som kroppen själv kan tillverka, men den naturliga tillverkningen i kroppen är långsam. Taurin finns även naturligt i rött kött, fisk, kyckling, ägg och mjölk. L-TAURIN spelar en viktigt roll i hjärnans kommunikation för att reglera hormonbalansen.

FÖRDELAR MED TAURIN

Taurin används främst för att förbättra själva träningen, öka fokus, ger ökad energi och bättre prestanda. Taurin tillhör de så kallade icke-essentiella aminosyrorna och förekommer i hjärnan, vita blodkroppar och i skelettmuskulaturen.

Taurin används av många idrottsmän innan ett hårt träningspass, då kroppens egen produktion av taurin inte är tillräcklig. I dessa fall är taurin ett mycket bra tillskott för att optimera träningen!

Taurin hjälper inte bara till att förbättra koncentrationen utan hjälper äver till att reglera kroppens mineralbalans. Förbättrar också produktionen av kväveoxid.

ANVÄNDNING

Mass Taurine -Taurin är ett vattenlösligt pulver och blandas med fördel i vatten eller juice. Du kan också blanda pulvret med andra kosttillskott.

Fördelar

  • Aminosyror
  • "Smälter" lätt i vätska
  • 2000 mg taurin per dos
  • Finns i 500 g och 1 kg-påsar

Användning

Lägg i 1 g av pulvret i vatten eller juice, rör om och drick omedelbart. 2 portioner per dag. Drick företrädesvis 30 minuter före träning och före sänggåendet .

Ingredienser

Taurin, kiseldioxid.

Näringsinnehåll

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Mass Taurine Powder

Välj bild

Mass Taurine Powder