Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

MCT Powder

Medium Chain Triglycerides

  • Vegetarisk
  • Glutenfri
SEK 199.0

199 kr

Slutsåld

Myprotein MCT Powder är tillverkad av specifika fettsyror (MCT = medium triglycerider) som kroppen använder som en effektiv energikälla. Många av fetterna behöver kroppen bryta ner och anpassa med hjälp av inre organ och kroppsfunktioner, medan MCT fettsyrorna kan användas omedelbart till energi.

MCT innehåller 8 kcal / g energi, dubbelt så mycket som kolhydrater. Det är därför en kraftfull källa till energi. Det sägs öka fettförbränningen och främja användningen av kroppsfett som energikälla. Det sägs också att ha termogena effekter, vilket ökar kroppens förbränning.

Vissa idrottare talar också om det så kallade "skottsäkra" kaffet, som sägs ge en stor mängd energi och kraft till träning. En sådan kraftdryck är skapad genom att blanda kaffe, smör och MCT.

Tillverkad i en anläggning som bearbetar soja, ägg och gluten, och produkter framställda av dem.

Fördelar
  • Snabb energikälla
  • 8 kcal / g
  • Kan öka fettförbränningen

Blanda 10 g av produkten tillsammans med 150-200 ml vatten eller mjölk i en shaker. Njut omedelbart. Drick 2-3 gånger om dagen. Försök att ha energi innan ett träningspass, och kraft i kroppen för att höja pulsen. Rätt dosering kan hittas genom trial and error!

De allergiframkallande ingredienserna i fetstil.

Okryddat: Medium triglycerider - medellånga fettsyror (MCT) (68-75%), natriumkasein (mjölk), glukossirap (fast), emulgeringsmedel E472c)

.

Per 10g servering:
MCT: 7g
Energi: 315 kJ
Energi: 75.0kcal
Protein (som sådan): 1,3 g
Kolhydrater: 1.4G
Fett: 7,0 g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.