Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Creapure

Purest form of Creatine Monohydrate*

  • Vegetarisk
  • Vegansk
  • Glutenfri
SEK 99.0
från 99 kr

Slutsåld

Creapure® är 99.99% ren kreatin.

Tyska företaget AlzChem tillverkar Creapure® vilket är världsberömt för sin renhet och kvalitet. Creapure® är det bästa mikroniserade kreatinet på marknade.

Kreatin finns i flera olika former, men Creapure® är det enda kreatin som ständigt testas för föroreningar och oönskade biprodukter. Föroreningar och oönskade biprodukter såsom kreatinin (CRN), dicyandiamid (DCD), dihydrotriazine (DHT) och tiourea.

Kreatin är idealisk för olika typer av idrotter, t.ex. bodybuilders och löpare. Kreatin har visat, i hundratals forskningsstudier, ge störst förde för de som vill förbättra sin styrka, uthållighet och muskelstorlek. Kreatin har också visats kunna förbättra den totala återhämtningstiden och tiden för återhämtning mellan intensiva idrottsprestationer

ALLERGIINFORMATION

Tillverkad i en anläggning som bearbetar mjölk, soja, gluten och skaldjur.

Fördelar
  • Extremt ren kreatinmonohydrat
  • Tillverkad av tyska AlzChem
  • Kan förbättra styrka, kraft och storlek

Blanda 1,5 skopa (5g) med vatten. Använd 1 - 2 gånger per dag. Efter 8 veckors kontinuerligt användande, gör ett uppehåll och fortsätt sedan med normal användning av produkten.

1 x MP-skopa (liten) väger 3,5 g pulver (ingår ej).

FÖRVARING

Förvaras på en sval och torr plats.

Observera.

Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar, har några medicinska tillstånd eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar något tillskott.

Kreatinmonohydrat-pulver (Creapure®).

Innehåller per: 5-10 g (daglig dos)
Kreatinmonohydrat 5-10 g
Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.