Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein iBCAA

Instantised Branch Chain Amino Acids

  • Glutenfri
SEK 139.0
från 139 kr

Slutsåld

Myprotein iBCAA aminosyror är kanske en av de mest populära och bästa produkterna på marknaden. Den hjälper dig absorbera aminosyrorna ännu snabbare. Du betalar för kraften och hastigheten och du får maximal effekt av Myprotein IBCAA vilket du ser när dina muskler blir större och starkare.

Aminosyror blir ständigt mer populärt. De är kända för att öka energinivåerna, förbättra prestanda och uthållighet samt att vara mycket viktiga vid proteinsyntesen

Förhållandet mellan pris och kvalitet går inte att slå!

BCAA AMINOSYROR

BCAA är viktigt för muskelvävnaden och studier visar att BCAA upprätthållader glykogen samtidigt som de förhindrar nedbrytningen av vävnad under intensiv träning.

Grenade aminosyror behövs till muskeluppbyggnaden och för att förhindrar katabolism. Unika aminosyror (leucin, isoleucin och valin) är väldigt viktiga eftersom kroppen inte själv kan producera dem själv.

ANVÄNDNING AV AMINOSYROR

Ett adekvat proteinintag är en förutsättning för att bibehålla och öka muskelmassan. Det är också ett tillräckligt utbud av aminosyror, som är en mycket viktig del av proteinsyntesen. Kroppen behöver aminosyror för förnyelse av muskelvävnad och återuppbyggandet av musklerna. Det finns essentiella och icke-essentiella aminosyrorna. En del av aminosyrorna får vi från mat, men inte alltid i tillräcklig mängd. I detta fall är kosttillskott särskillt nödvändigt och användbart.

För att uppnå bästa resultat ska du inta aminosyrorna 1-2 gånger under dagen, direkt efter träningen, innan ett träningspass före frukost eller innan du går till sängs.

TTILLVERKNING OCH KVALITET

Myprotein iBCAA är instantiserad BCAA (grenkedjig aminosyra) i form av pulver. Produkten innehåller vattenlösliga aminosyror, varvid kroppen kan dra nytta av de bättre och snabbare.

Myprotein iBCAA innehåller 2:1 förhållande till leucin, isoleucin och valin, som blandas direkt i vattnet och ger därmed snabbt verkan intramuskulärt.

Alla Myproteins produkter är av toppkvalitet. Produkterna är resultatet av år av forskning och en rad produkter är prisbelönta för sin smak och kvalitet.

ALLERGIINFORMATION

Kan innehålla spår av soja och mjölk.

Fördelar
  • De lösliga grenkedjiga aminosyrorna (BCAA) är lätt att blanda
  • Hjälper till att förhindra nedbrytning av muskler
  • Nödvändigt för tillväxt av muskelvävnad

Dosering: 5 g, 2 - 4 gånger per dag. Intas tillsammans med vatten eller annan dryck.

Blanda 2 skopor Myprotein (5 g) som du sedan dricker upp.

1 skopa Myprotein (MP Small) pulver väger 2,5 g. (Ingår ej)

Förvaring

Förvaras torrt och svalt

Observera

Den rekommenderade dosen får inte överskridas. Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar, har några medicinska tillstånd eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar något tillskott.

Neutral smak:
BCAA blandning (leucin (50%), isoleucin (25%), valin (25%)), emulgeringsmedel (sojalecitin).

Berry Blast:
BCAA blandning (leucin (50%), isoleucin (25%), valin (25%)), smak, citronsyra, sötningsmedel (sukralos), emulgeringsmedel (sojalecitin), färg (antocyanin).

Innehåll per: 10-20 g
Grenad aminosyra (BCAA) 8,5-17 g
Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.