Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein L Glutamine

Available in 10 tantalising flavours

  • Vegetarisk
  • Vegansk
  • Glutenfri
SEK 74.0
från 74 kr

Slutsåld

Myprotein L Glutamine - Berry Blast, 1 kg: BBE - 30/09/2017

Glutamin är en av de viktigaste aminosyrorna. Glutamin är en av de viktigaste faktorerna för ökad muskeltillväxt och muskelvävnadsaktivitet. Glutamin utsöndras i kroppen naturligt, men inte i tillräckliga mängder. Kraftig fysisk aktivitet ökar behovet av glutamin.

Glutamin förekommer i olika former och mängder i kött och fisk, samt i mindre omfattning även i grönsaker. Att inta glutamin dagligen är det enklaste sättet att säkerställa ett tillräckligt intag av glutamin och aminosyror.

Glutamin är särskilt användbart vid intensiv träning. Glutamin har visat sig användbart vid styrketräning och uthållighetssporter.

Glutamin har också visat sig hjälpa mot muskelkramp hos idrottare och vardagsmotionärer.

Fördelar
  • Hjälper till att fylla glykogendepåerna
  • Minskar återhämtningstiden

En skopa (5 g) 1-3 gånger per dag för att uppnå bästa resultat, Intag en dos vid frukost, en i samband med lunch och den tredje inför nattens sömn. Rekommenderas att blanda med vatten eller juice.

En liten skopa (MP skopa) väger 3,6 g. (Ingår ej).

L-glutamin pulver.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt

Observera!

Den rekommenderade dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar, har några medicinska tillstånd eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar något tillskott.

Innehåll per: 5-15 g (daglig dos)
L-glutamin 5-15 g
Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.