Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Omega 3

SEK

Viktiga fettsyror är essentiella fettsyror vilka erhålls från mat eftersom kroppen inte kan producera dem i tillräckliga mängder.

Omega 3 är en essentiell fettsyra (EFA), som hjälper hjärtat, leder och blodcirkulation att hålla sig friska. Detta är en mycket kraftfull kapsel och är ett enkelt sätt att ta hand om intaget av bra fettsyror och förhindra näringsbrist.

Omega-3-fettsyror som finns i fiskolja DHA (dokosahexaensyra) och EPA (eikosapentaensyra), är essentiellt för människan. Kroppen kan producera dem från andra fettsyror, beroende på omständigheterna, men inte alltid i tillräckligt mängd. Det är därför nödvändigt att öka mängden av fettsyror då mängden motion ökar.

Fiskolja är en utmärkt anti-inflammatorisk omega-3-fettsyra, som kan vara särskilt användbar för aktiva personer, vars kroppar är under hög fysisk ansträngning.

Omega 3 innehåller eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). EPA och DHA är båda långkedjiga fettsyror och är bra för både hjärna, ögon samt underhåll av normal hjärtfunktion.

För idrottsmän kan EPA och DHA bidra till ökad prestation och återhämtning. I vissa studier har essentiella fettsyror visat sig hjälpa till att bevara muskelglykogenlager och öka användningen av fettreserver för energiproduktion.
Omega 3 är tillverkad enligt den patenterade PureMax ™-tekniken- vilket garanterar hög kvalitet samt ren och stark fiskolja, som produceras på ett ansvarsfullt sätt. Genom forskning har tekniken PureMax ™ tagits fram och är en unik teknik för rengöring och tätning av Omega-3. PureMax ™ säkerställer högkvalitativ fiskolja, och avlägsnar miljögifter (t.ex. tungmetaller, dioxiner, bekämpningsmedel och polyklorerade bifenyler, som ofta samlas på toppen av näringskedjan till fisk) så att det är säkert, och godkänd efter rådande hälso- och miljöbestämmelser.

Myprotein Omega 3 innehåller högst 0,1 ppm av tungmetaller. Produkten innehåller inte konstgjorda färger, konserveringsmedel, jäst, gluten, stärkelse och laktos. Utan tillsatser av socker eller salt. Genetiskt modifierade råvaror.

GODKÄND AV EUROPEAN FOOD SAFETY AUTHORITY (EFSA)
Hälsofördelar

DHA främjar och upprätthåller hjärnans funktioner
DHA bidrar till upprätthållandet av normal syn
EPA och DHA bidrar till den normala funktionen av hjärtat

Fördelar
  • Fiskoljekapslar
  • 18 % EPA och 12 % DHA

2 kapslar 1 - 3 gånger dagligen som intas vid måltid.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

Observera.

Den rekommenderade dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar, har några medicinska tillstånd eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar något tillägg.

Fiskolja , kapselskal (gelatin, glycerin), vatten, antioxidanten (dl-alfa-tokoferol).

Innehåll per: 2-6 kapslar (daglig dos)
Eikosapentaensyra (EPA) 360-1080 mg
Dokosahexaensyra (DHA) 240-720 mg
Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.