Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Thermopure fettförbrännare

A potent formula

SEK 192.0
från 192 kr

Slutsåld

MyProtein Thermopure innehåller kraftfulla naturliga ingredienser som ökar förbränningen av fett för energi. Med en hälsosam kost och fysisk aktivitet, tillsammans med Thermopure, kan den nya målvikten uppnås!

En av de viktigaste ingredienserna i Thermopuren är grönt te, som har visat sig minska fettupptaget och förbättra kroppens energianvändning. Dessutom innehåller Thermopure koffein och cayennepeppar.

Dessa ingredienser tillsammans påskyndar basalmetabolismen och bidrar till att höja kaloriförbränningen. Effekten av koffeinen har lagts till för att motstå avkopplande l-Theanin. För att uppnå optimal effekt har Bioperine® lagts till, vilket ökar L-tyrosin som främjar energiomsättningens effekter och förstärker absorptionen av vitamin B6 och vitamin B12.

Fördelar
  • Hjälp vid viktkontroll
  • Effektiv fettförbränning
  • Snabbare resultat

2-3 kapslar om dagen med mycket vatten på fastande mage, helst före ett träningspass. Under vilodagar tas en kapsel på morgonen och en på eftermiddagen.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

Observera.

Den rekommenderade dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar, har några medicinska tillstånd eller tar receptbelagda mediciner, rådfråga din läkare innan du tar något tillägg.

Grönt te (95% polyfenoler) av kapselskalet (gelatin), L-tyrosin, fyllmedel (cellulosa) koffein, L-teanin (98%), vadelmaketonit, Capsicum annuum extrakt (SHU 30,000-50,000), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat ), kiseldioxid, pyridoxinhydroklorid, svartpepparextrakt , krompikolinat, cyanokobalamin.

Innehåll per: 3 kapslar (daglig dos)
Polyfenoler 356,25 mg
Thermogenic Blend (koffein, cayennepeppar) 300 mg
L-tyrosin 200 mg
L-theanin 125 mg
Vitamin B6 5 mg
Svartpepparextrakt 5 mg
Chromium 120 µg
Vitamin B12 21 µg
Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.