Boxning & MMA

48 resultat

För att utföra kampsporter så som Boxning och MMA krävs att hela kroppen är vältrimmad både vad det gäller muskler och uthållighet. Förberedelserna inför en match pågår länge och resan dit är tung. Under hela träningsperioden inför en match krävs att man utför hård träning med rätt aktiviteter, intar rätt kost och låter kroppen återhämta sig på rätt sätt. En kampsportsidrottare behöver inte bara ha bra kondition utan behöver även explosiv snabbhet, styrka och smidighet. 

Som idrottare, för att klara av alla krav som ställs på en kampsportare är det viktigt att näringen är precis rätt. Den rätta mängden näring måste intas så kroppen alltid har tillräckligt med energi för att genomföra de hårda och krävande träningspassen som krävs för att resultat ska uppnås. Näringen behöver också intas efter träning för att återhämta kroppen och göra den redo för ny tuff träning. 

Sortiment
Vårt sortiment är brett och erbjuder produkter för alla åldrar och nivåer av fighters. Sortimentet innehåller en blandning av vitaminer, mineraler, energiprodukter och återhämtningsprodukter. I vårt utbud hittar du allt du behöver. Den höga kvaliteten har gjort att Mass produkter används av en rad elitidrottare med målet att bli bäst.
Sortera:

Products