Crossfit

20 resultat

En av de senaste årens snabbast växande idrottsgrenar har varit Crossfit. Crossfit kräver mycket träning inom ett flertal områden. För att bli bra krävs styrka, snabbhet, otrolig kroppskontroll och fokus. Att få i sig rätt näring inför ett Crossfit pass är av yttersta vikt så att du kan vara explosiv, snabb och smidig från första till sista sekund. Under ett pass utförs flera övningarna efter varandra vilka är olika utformade och bygger på att atleten har både styrka, hastighet och uthållighet. Vid denna typ av träning blir musklerna snabbt trötta och det krävs en hög grad av återhämtning mellan övningarna. För att förbereda sig väl inför crossfit krävs livsmedel och näring som hjälper kroppen att generera energi, kraft och uthållighet. 

Crossfit är en fysiskt krävande sport vilket gör att man som utövare behöver de bästa produkterna och de mest effektiva boostersen. Myprotein Pulse V4 och BSN No Explode ger kraften att svettas ordentligt. Med dessa produkter håller du ut hela träningen och maximerar dina resultat, från första till sista sekund. 

Varje Crossfitutövares skafferi bör också innehålla en grundläggande proteinpreparat i syfte att säkerställa ett tillräckligt proteinintag och för att påskynda muskeltillväxten. Mass Whey är det absolut mest populära proteinpreparatet hos Mass genom tiderna. Sedan en tid tillbaka finns även Myprotein Diet Whey i Mass sortiment vilket är ett av Storbritanniens mest populära proteinpreparat. En bra kombination är att blanda Diet Whey protein med grönt te extrakt och karnitin för att stödja fettförbränningen och samtidigt utveckla muskelmassa.

Sortera:

Products