Ishockey

47 resultat

Nedan hittar du ett sammanställt sortiment av nödvändiga produkter för ishockeyspelare i alla åldrar. Se till att säkerställa rätt kost och rätt kosttillskott för att uppnå dina drömmar inom hockeyn!

För att bli bra i hockey krävs många egenskaper så som styrka, snabbhet, smidighet och uthållighet. Att få i sig rätt näring inför en träning eller match är av yttersta vikt så att du kan vara explosiv, snabb och smidig från första till sista avblåsning. För att kunna prestera på en hockeyplan krävs att du säkerställer kroppens energidepåer innan, under och efter utövandet. Efter långa matcher med mycket speltid och en del smällar är det viktigt att hjälpa kroppen att återhämta sig. På vår ishockeysida hittar du produkter som lämpar sig för nybörjare så väl som för avancerade spelare. 

Nu finns havregryn som ett bra alternativ för att fylla på energidepåerna och återhämta kroppen snabbare efter ett hårt träningspass – Myprotein Instant Oats vilket är ett fint pulver som du kan blanda ner i din favorit protein drink. Detta för att ge en långsam frisättning av energi liksom ett bra långsiktigt resultat. 


Att tillföra tillräckligt med vitaminer till kroppen är också viktigt för att hålla en hockeyspelarkropp frisk och kry. Mass Multivitamin är ett billigt och högkvalitativt preparat som ger dig alla de vitaminer du behöver som hockeyspelare. 

Ett kosttillskott som ishockeyspelare bör ta är ett vassleprotein av hög kvalitet och med god smak. Att inta en proteindrink är ett enkelt och snabbt sätt för en ishockeyspelare att säkerställa ett tillräckligt proteinintag för att stödja uppbyggandet av muskelstyrkan. Efective Whey är ett prisvärt och utsökt proteinpreparat av högsta kvalitet. Mass Recovery är en av Mass mest populära återhämtningsdrycker någonsin och hjälper till att återställa och återhämta kroppen efter en hård ishockeymatch.
Sortera:

Products