Löpning

48 resultat

Oavsett om du springer längre eller kortare sträckor behöver kroppen ordentlig näring så att du under dina träningspass kan prestera på topp. Kortdistanslöpare behöver en viss explosivitet, men också uthållighet för att orka springa maximalt under en kortare sträcka. För långdistanslöpare är uthållighet viktigast och det gäller att fördela energidepåerna jämnt över hela sträckan. 

Idrottare som satsar på bra kosttillskott ser ofta snabbare resultat och större utveckling. En tillräcklig energiförsörjning under träningen är viktig för att säkerställa att kroppen orkar hålla kvaliteten i övningarna som utförs och har energi fram till sista metern av rundan. Att hitta den optimala energitillskottsmixen är svårt men brukar kunna experimenteras fram till individuellt. Under en tyngre träningsperiod är det en bra idé att testa olika preparat och produkter för att hitta din optimala tankningskombo av energi. På detta sätt vet du när det är tävling precis hur du ska ladda för att uppnå maximalt resultat.

Sortiment

Vi har ett brett utbud av produkter som fyller på dina energidepåer, både till vardags och vid träning. Vi erbjuder ett sortiment av energiprodukter som energi pulver, energi geler, återhämtnings bars och återhämtningsdrycker. Mass har under åren varit ett självklart val för topp-idrottare inom extrem-löpning, triathlon och cykling.
Sortera:

Products