Triathlon

44 resultat

Oavsett om du sysslar med sprint-triathlon eller ska göra en Iron Man behöver kroppen rätt näring för att orka med både under träning och vid själva tävlingen. Inför ett lopp är det viktigt att grunda med ordentligt med energi och att även under loppets gång ha tillgång till någon form av energitillskott som exempelvis energi gel eller energibars. Många triathlon utövare föredrar att inta små mängder energi med mellan 10 och 15 minuters mellanrum under ett lopp.
Att fylla på med energi under simningen kan bli svårt och därför bör ett extra tillskott tas före start. Under cyklingen är det enkelt att ha en flaska fäst vid cykelramen så du snabbt kan fylla på med energi medans du trampar. Vid löpningen kan du försöka få med dig några energi geler eller bars som snabbt kan ätas medans du springer för att hålla energinivåerna i kroppen hela vägen in i mål.
Att hitta den optimala energitillskottsmixen är svårt men brukar kunna experimenteras fram till individuellt. Under en tyngre träningsperiod är det en bra idé att testa olika preparat och produkter för att hitta din optimala tankningskombo av energi. På detta sätt vet du när det är tävling precis hur du ska ladda för att uppnå maximalt resultat.
Prova vad som fungerar för dig – koffein, salt, honung ...

Sortiment

Vi har ett brett utbud av produkter både för vardags träning och inför tävling. Alla proteiner, energi pulver, energi geler och recovery bars har under åren varit förstavalet för en mängd toppidrottare inom triathlon.
Sortera:

Products