Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Cod Liver Oil

SEK 74.0
från 74 kr

Slutsåld

Vad är Cod Liver Oil (torskleverolja)?

Cod Liver Oil – 1000 mg är torskleverolja av hög kvalitet och en källa till omega 3 som är rik på EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra).

Varför använda Cod Liver Oil (torskleverolja)?

Torskleverolja innehåller 237 mg omega 3 per softgel-kapsel och har många fördelaktiga egenskaper i kroppen tack vare verkan från EPA och DHA. Dessa två långkedjade fettsyror bidrar till normala kolesterolnivåer i blodet och en frisk hjärtfunktion. Fiskleveroljan innehåller en hög dos vitamin A som bidrar till normal syn samt upprätthåller normal hud och järnomsättning. MyVitamins Cod Liver Oil (torskleverolja) ger 1000% av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D och bidrar till att upprätthålla normal funktion och hälsa i muskler och ben. Samtidigt bidrar vitamin A och D till att främja immunförsvarets funktion.

Vem kan dra nytta av det?

Våra softgel-kapslar av hög kvalitet är ett fantastiskt sätt att få i sig alla hälsofördelarna med omega 3-fettsyror för dem som får i sig för lite fisk. Fiskleverolja innehåller även hälsosamma nivåer av vitamin A och D3, vilket är perfekt för att stödja immunförsvarets funktion. Bör intas som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Take 1 softgel, 2 times a day. Do not exceed the recommended daily dose. Food supplements are not a substitute for a varied diet and healthy lifestyle. Store in a cool dry place. Keep out of reach of children. Not suitable for vegetarians.

Cod Liver Oil (Fish), Soft gel (Gelatine, Glycerol). Allergens: For allergens, see ingredients in bold.

Serving Size - Take 1 tablet, 2 times day

Servings Per Container - 1 Month (60 Tablets), 3 Months (180 Tablets)

Typical Nutritional Values

    Per Serving RI%*
Vitamin A   600 µg RE 75%
Vitamin D3   5 µg RE 100%
      Per Serving
Cod Liver Oil   2000 mg  
EPA (eicosapenlaenoic acid)   140 mg  
DHA (docosahexaenoic aicd)   160 mg  

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.